mandag den 15. december 2014

Tenerife 2014

Åh hvor har det været en hel fantastisk uge på Tenerife. Ren afslapning og livsnyderi. Vi har sjældent været i så lavt et gear og det har været SKØNT!
Det var et helt fantastisk feriested - ja faktisk var vi samme sted sidste år, men det viste sig, at det var et større sted, end vi troede, så vi var egentlig et helt nyt sted i år - bedre :=) Vanvittig billig mad, god betjening og masser af skønne gåtursmuligheder.

Der blev sovet en hel masse og batterierne blev ladet godt op. Vi var hjemme i går aftens, sent. Og i dag startede hverdagen igen med en meget lang dag, mange timer i skolen og en masse rettearbejde. Ja jeg burde egentlig også rette stile nu, men jeg orker ikke mere.... Så om lidt står den på drømmeland. 4 dage.....så få dage er der til 14 dages juleferie. Det er jo ikke til at forstå. Det er mærkeligt med julen. Det er ligesom, at man ikke helt forstår, det er jul, før vi pludselig står midt i juleaften. Den går SÅ hurtigt den julemåned! Nå men gaverne er også næsten købt, så kom bare an dejlige jul.
Jeg mangler lige at julebage lidt, men det kommer her i weekenden, og jeg har jo heldigvis den bedste hjælper.
Nå men NU må det være tid til nogle feriebilleder :)

Værsgo:

















Ingen kommentarer:

Send en kommentar