torsdag den 2. april 2015

På eventyr alias minicruise

Så er vi hjemme igen efter nogle skønne dage på eventyr. Søndag kørte vi til Fredericia, hvor den stod på en frokost med min far og Runes forældre.Vi havde i julegave givet dem et minicruise fra Kiel i Tyskland til Göteborg i Sverge med to nætter på havet, som vi skulle på samme dag. Nøj hvor vi glædede os alle sammen!

Vi kørte forbi en grænsekiosk på vejen mod Kiel og nåede godt ned til Kiel og den store færge, vi skulle med. -I hvert fald vores bil med os tre og morfar. Farmor og farfar ringede, kort tid inden færgen skulle sejle, at de ikke kunne finde færgen i Kiel, og de kørte forvildet rundt på havnen i Kiel. 30 minutter prøvede at guide dem det bedste, vi kunne, men det lykkedes ikke.
Så da den store færge lagde fra havn, kunne vi se søde farmor og farfar stå på den anden side og vinke farvel, 5 min. for sent.... Øv øv øv...
 "det er godt nok synd for farmor og farfar, at de ikke nåede det", som Malua sagde mange gange i løbet af den tur.

Vi stod lidt bedrøvede tilbage på færgen, men aftalte så, at vi jo måtte få en god tur trods alt.

Så mandag havde vi en dejlig dag i Göteborg med tur rundt i byen, sporvogne, gåture, lidt legetøjsshopping og lækker mad.

Og så sejlede vi ved aftenstid afsted mod Kiel igen.
Og tirsdag morgen gik vi igen i land i Kiel og kørte mod Fredericia og farmor og farfar. Her stod den på hygge med Maluas gudfar og gudmor og deres lille Selma og selvfølgelig farmor og farfar.

Og i går onsdag kørte vi atter mod nordjylland efter en enkelt stor skuffelse og nogle dejlige dage.

De næste dage skal bruges ude og inde, med påskefrokost og måske en dag i Jesperhus Legepark. Rune skal arbejde nogle dage, så det bliver mest tøsehygge.
















Ingen kommentarer:

Send en kommentar