lørdag den 13. april 2013

11 måneder og FULDSTÆNDIG uimodståelig

Om 2 dage bliver vores lille guldklump 11 måneder - og så er der kun 1 måned til hun bliver hele 1 år!!!!!!!!
Tiden går jo SÅ stærkt. Det er SÅ SKØN en alder nu! Hun gør så mange fantastisk gode og sjove ting hele tiden. Hun tager initiativ til leg og finder på nye sjove lege selv. Hun vinker, når hun ser far ude i haven, og hun hjælper MEGET gerne, når mor og far laver noget, som hun kan være med til. Hun kommer rundt overalt, rejser op af det hele og går rundt, hvor hun kan holde ved noget.
I dagplejen går det rigtigt godt, og hun får SÅ meget ros, for at være sød, glad og i godt humør dagen lang. Det er da så dejligt at få af vide, når man som forældre kommer og henter hende om eftermiddagen.
Nå ja og så sover hun jo på sit eget værelse nu(i hvert fald det meste af natten) og hun sover faktiske igennem stort set hver nat - deeeejligt. Det er jo egentlig ikke specielt mange måneder siden, at hun ville have mad 2-3-4 gange om natten HVER nat. Det er jo ikke så tosset med en hel nats nattesøvn :)

Vi nyder weekenden - i dag var vi på gåtur i vestbyen, hvor vi også delte to is - Malua skulle selvfølgelig smage både mors OG fars is, og hun ville bare have mer' og mer' - hun er vel ikke mors og fars pige for ingenting :)

Lidt billeder af svesken







Ingen kommentarer:

Send en kommentar