søndag den 23. juni 2013

Min lille pige går!

Så skete det, at lille Malua endelig har fået mere mod på det med at gå, så hun har taget 3-4-5 skridt alene MANGE gange i dag. Altså altså hvor er hun da bare mega sej og dygtig!!!
Hvor er det egentligt vildt, at hun pludselig kan SÅ meget! Hun tager snildt trappen op og ned selv, kravler op i sofaen og på stole selv - og ned igen. Hun åbner skabe, skuffer og kan stort set det hele selv nu - hun finder selv på lege, deler kys ud til dem som fortjener det, aer dyr og små babyer og er egentlig bare godt tilfreds med livet! Wauw hvor er hun bare blevet stor og selvstændig! Hvor er det lige min lille baby blev af????

Vi har været i Fredericia hele weekenden. Fredag var vi på besøg ved Runes moster Inga i Vejle, hvor vi fik lækker mad, hyggede og kælede Ingas katte.
Lørdag var vi inviteret til hygge hos Thorkild og Solvejg i Fredericia med hele Slænget. Vi fik super lækker mad og dagen fløj afsted med godt humør, leg og sludder. Malua og kusine Rebekka hyggede sig med alle de spændende legesager, som Solvejg havde samlet sammen til dem.
Søndag stod på tur til legepark i Fredericia og den lange tur hjem til Aalborg.

Nu er det afslapningen i sofaen og tidligt i seng! I morgen tager vi hul på den sidste uges arbejde inden sommerferien.



Malua Aer lige sin kusine :)
Hun sørger også for, at hun får sutten hende lille kusinen :)
Søndagshygge :)
Hyggetur i Madsby legepark i Fredericia. 
Rutsjetur

Ingen kommentarer:

Send en kommentar