fredag den 27. december 2013

En glædelig jul

-og så gik den jul også. 3 dejlige dage med masser mad, gaver, grin og festligheder. Vi havde den skønneste juleaften i Fredericia med vores dejlige familie. Min far, Runes forældre, Runes bror, kone og deres datter - og os selvfølgelig. Lige tilpas mange og en fantastisk sammensætning af modne, yngre og unge. 
Malua og hendes skønne kusine Rebekka nød i den grad hinanden og aftenen. De åbnede gaver, dansede, kyssede. spiste, legede, charmerede og gav os andre noget af en uforglemmelig aften. Vi andre nød vores aften og at se de små piger i aktion. HOLD nu op Malua fik mange gaver!!!!, hun har stadig gaver, som ikke er pakket op endnu, så herhjemme varer julen rent faktisk til påske - eller der omkring.... 
1. juledag stod den på julefrokost hos min moster Gerda i Viborg og 2. juledag var vi til julefrokost ved Runes moster og onkel i Hedensted, begge dage var utroligt hyggelige og fyldt med juleglæde og stemning.

I dag har Malua og jeg ryddet op herhjemme, handlet ind og passet vores syge farmand, som har kastet op og haft diarre hele natten og dagen - øv øv øv. Ikke lige dét vi havde planlagt til 3. juledag, og slet ikke nu hvor vi jo har et halv-færdigt hus, som står og venter på ham. MEN sygdom kommer jo altid ubelejligt.
Vi håber, han er frisk til at give den gas igen i morgen i huset, men nu må vi se. 

Maluas søde ordbog:

Be om mer:        "mer om mer"
Teletubbies:        "Teletop"
Corna:                "Norna"
Tak for mad:       "taaark mad"
Rebekka:            "Bekka"
Nissemand:         "Niiiiii"
Agurk:                 "Gurk"
Malua/mig:           "Ma"

Og så er der jo mange ord, hun ikke siger endnu og mange ord hun siger helt korrekt. Der kommer hele tiden flere til, og hun snakker rigtigt meget nu. Hun vil gerne hele tiden fortælle og vise. Hun rigtig god til at bruge sproget til at få fortalt, hvad hun vil og ser.  

  




























Ingen kommentarer:

Send en kommentar