lørdag den 1. februar 2014

Dagene går og nu blev det endelig februar

Jubiii så gik den lange, kolde, mørke og lidt triste januar endelig, og nu er det februar, sneen smelter langsomt bort, dagene bliver lidt længere og foråret er nu kun én måned væk :)

Jeg var i byen i går med nogle skønne kvindelige kollegaer, og det var i den grad hyggeligt!! Det blev lidt sent, men pyt for dagen i dag står ikke på andet end afslapning. 

Den lille Dig(som Malua ofte kalder sig selv i tiden) lider af en træls hoste og dårlig mave, så vi(mor) har besluttet os for at blive indendørs i dag. I nat havde hun også feber, så hun har altså noget, der driller kroppen i tiden. Til gengæld er hun i et forrygende humør, sov egentlig fint i nat og charmer til højre og venstre, så kan ikke klage over at passe et "sygt" barn. 

Rune er......selvfølgelig i huset for at arbejde. "Far er sej....og dygtig", som Malua flere gange om dagen! Og hun har da i den grad ret!!

På tur i Leos legeland i onsdags med Johan og Rikke fra mødregruppen. Super hyggelig dag!


Det blev taget MANGE rutscheture!
Endnu en ladning varer klar til at blive brugt! 


Nye vinduer, et lille og to STORE, som Rune satte i, i fredags. NU er huset endelig helt lukket :) Vi mangler dog stadig at få lavet blikkenslagerarbejde på taget, så huset også er tæt ;) 
Bytur i går. Det skal der også være plads til en gang i mellem. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar