onsdag den 7. januar 2015

Nye roller i hjemmet

Det er lidt sjovt som rollerne herhjemme er skiftet. I de 2,5 første år af Maluas liv var mor nr. 1. Mor skulle putte, børste tænder, Gå med på toilet, hjælpe med jakken osv. 
Det har til tider været lidt hårdt, at det altid var mig, som var den der duede bedst. 
MEN nu er far rigtigt kommet i kridthuset, far er pludselig blevet favoritten til at putte, tørre røver og til at børste tænderne mm.

Ja og det er jo bare SÅ fedt! Så dejligt, at Rune pludselig er den bedste i verden og så dejligt at se deres helt fantastiske far/datter-forhold blomstre og mærke kærligheden i mellem dem - MEN jeg må da lige indrømme, at efter at have været den bedste i verden i så lang tid, så er det altså lidt svært helt at acceptere den nye rolle - mor....... nr. 2 i verden. Suk.... Jeg ved jo godt, at hun elsker sin mor højere end højt, men altså det er lidt hårdt for mor-hjertet alligevel. 

Men ja ja sådan er det vel at være forældre - først kan man slet ikke vænne sig til de nye roller; det, at have en, der er helt og holdent afhængig af en og at være i sine nye mor-og farroller 24 timer i døgnet, men jo ældre de kære guldklumper bliver, jo mere selvstændige, selvkørende og uafhængige bliver de - så skal man jo bare lige lære, som forældre, at finde ud af sin nye rolle. 



Far er den bedst i verden :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar