torsdag den 20. oktober 2016

Efterårsferie


Der er gang i den herhjemme! Hele familen har ferie, og der er nok at se til med en baby, som er lidt vrissen, fordi hun er ved at få tænder samt en storesøster, som også skal have en god ferie med lidt sjove aktiviteter.

Vi startede ferien med motionsløb i Maluas børnehave, besøg og overnatning ved et vennepar i Middelfart og lidt feriedage hos farmor og farfar. De sidste dage har vi fejret 69 års fødselsdag for morfar og hjemmehygget lidt. 

Masja vågner megaaaa tidligt i tiden, så dagene går også med lidt lure til både mor og far, så vi kan hænge sammen. 

Hun er vågnet mellem 5.30 og 6.15 de sidste dage, men i dag fik vi hende strukket godt her til aften, så nuuuuu håber jeg, at vi kan få hende til at sove lidt længere om morgenen, i hvert fald i morgen tidlig... please?!?? 

Ja jeg skal jo sikkert ikke klage i forhold til andre familier, men når man ammer en del om natten OG skal så tidlig op, så bliver man altså træt! Zzzzzz.....
Men nu er de 4 fortænder også ved at være ude, så jeg håber, det hjælper lidt på de mange opvågninger/ amninger om natten.
Nå ja og så kravler hun jo nu, hun er rigtigt på opdagelse og også lidt en bandit til tider. Alt det forbudte er jo spændende ;-) 

Nyd lidt dejlige billeder fra efterårsferien ❤️
















Ingen kommentarer:

Send en kommentar