lørdag den 12. januar 2013

Lasagne-testen er overstået !!

Den store lasagne-test skulle stå i dag - Malua skulle have lasagne for første gang. Jeg var meget spændt på, om det var et hit eller ej, for jeg ELSKER lasagne, så det skulle jo helst være en Malua-favorit også :)

Og den gik RENT ind! Da hun havde fået lidt mad af mor, fik hun selv lov at spise resten. Så der var lasagne i ører, hår, pande, fingre og overalt, så lasagnesuccesen blev fejret med et bad :)

Lasagne-testen :






Malua hilser på gederne i Zoo, de er vist den mest spændende seværdighed i Zoo pt.







Og så har Malua fået sin egen fjernbetjening. Den er et hit, og hun kan klikke, alt det hun vil, uden hun skifter kanal for mor og far :)



I aften står den på ren råhygge med manden i mit liv. Vi lader op til næste uge, hvor Rune har barsel, og vi skal nyde hinanden endnu mere :)
Malua er ramt lidt hårdt ind i seperationsangsten, som ligger fra ca. 8-10 måneder, så hun er meget mor og far glad i tiden, og fremmede skal ikke komme for tæt på. Vi håber, hun hurtigt er ude af den fase igen, for hun skal jo starte i dagpleje om næsten kun 1,5 måned, så der skal hun jo lære at undvære mor og far. Puha moren har allerede ondt i maven over at skulle undvære sin lille guldklump :-/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar