lørdag den 21. november 2015

Når man tænker tilbage

Når man tænker 2 år tilbage, så var vi på dette tidspunkt i gang med et kæææææmpe byggeprojekt. Et projekt, som egentlig nok endte med at blive en del større end vi først havde troet og planlagt. Malua var kun 1,5 år gammel og Rune knoklede hver en ledig time, han havde. Dét var der ingen rolige og afslappende weekender, men der var gang i byggeriet fra tidlig morgen til sen aften i ALLE weekender. 
Jeg er glad for, at vi gjorde det, og at vi gennemførte det hele på rekordtid, glad for det mega flotte tilfredsstillende resultat, som vi hver evig eneste dag nyder og beundre. 
MEN for katten, hvor er jeg glad for, at det er overstået, og at vi i en weekend som denne kan nyde friheden og weekenden sammen!!! Det nyder man endnu mere, når man har været igennem sådant et projekt! 

Malua er endelig blevet feberfri, hun har haft nogle hårde dage og har næsten tabt sig et helt kilo, så nu skal hun bare hygges om og forkæles hele weekenden. Vi får besøg af kusine Rebekke og co. her i weekenden, og det glæder de to kusiner sig bare SÅ meget til, da det er laaaang tid siden, de sidst har set hinanden. 


I dag vil huset ikke se sådant ud fra denne vinkel, men i stedet vil man her kunne se vores flotte store terrasse og kigge ind gennem vores store vinduer ind i køkkenalrummet. 



Her var den gamle entre, trappe og toilet. I dag ny trappe og en åben og lys entre.

Dette er blevet til vores badeværelse, stue og kontor


Det gamle køkken er i dag badeværelse med spa og bruser. 

Overetagen, hvor alle vægge blev revet ned. Bagefter lavede vi 3 værelser og et toilet. Indretningen er blevet helt rigtig, synes jeg! 

Her har vi i dag soveværelse. 

En billede fra nedbrydningen. Alle vægge blev revet væk på 1. etagen. 

Der blev kørt mange containere med gammel hus væk. Endnu flere læs nye byggematerialer blev leveret på adressen i byggetiden for 2 år siden.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar