torsdag den 28. juli 2016

Svømmetur, nyfundne tæer og IKEA

Ferie fortsætter herhjemme, selvom der snart ikke er alt for meget tilbage af den. Ud over skønne besøg - i weekenden af er vennepar og børn heeeelt fra Sjælland og i går af søde kusine Rebekka, fætter Andreas og deres mor, så prøver vi at kombinere hyggelig tid herhjemme med lidt aktiviteter ud af huset. 
I går stod den på svømmehal, og i dag var vi i IKEA( mest for at spise) for vi eeeeelsker at være i IKEA i vores familie. Det er SÅ hyggeligt, og det må egenligt være det sted, hvor vi spiser mest, hvis vi ikke snakker hjemmelavet mad herhjemme. Malua sætter det i samme kasse som legepladser og forlystelsessteder. 

Det var 3. gang Masja var i svømmehal og hun prøvede for 1. gang at dykke, faktisk hele to gange, og det var hun bare mega sej til!!! Det er rart at hun er fortrolig med vand og badning, for det varer ikke vanvittigt længe, inden vi skal ud at bade på en barselsferie igen. 
Og så har mini-bassen fundet sine fødder og også smagt på dem. De smager ret godt, ja jeg har selv smagt ;-)


Her til aften byggede far og Malusen LEGO igen, det er de ret godt til. Det er fars gamle LEGO, fra han var barn og virkelig et hit. For både store og små.

Og se lige, hvor dejlige mine 3 skønheder er. Jeg elsker dem SÅ ubeskriveligt højt! 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar