tirsdag den 26. juli 2016

Tøserne på tur

I takt med at Masja bliver ældre, bliver det også nemmere at være alene med pigerne. I dag hvor den har stået på tøsedag hele dagen, var vi afsted på tøsetur ind til byen med bussen. Inde i byen fik Malua lov at vælge én ting i fætter BR, som hun skulle betale med penge fra nogle legesager, jeg havde solgt til et mindre loppemarked på vejen. Hun valgte en elektrisk sæbeboble-fætter-ting, som hun var meget begejstret over. I modsætning til sidste gang, hvor vi var i fætter BR og havde købt et spil for hendes hårdt-opsamlede BR-samlemærker - og dét spil var sgu for kedeligt efter cirka 10 sekunder, øv bøv. Så heldigt at der var noget, der faldt i god jord i dag. 

Efter fætter BR nyde vi både lækre is og boller. Yes i den rækkefølge - det er vel ferie ;-)

Og så gik vi hele vejen hjem til Vejgård igen, eller jeg gik, Malua stod på kørebræt og Masja sov. Men det er jo også mig, som trænger til at blive lidt mere tyndere, så det passede meget godt. 

Men hvor var det en hyggelig tur. Det er dejligt, at Masja nu kan følge med i det hele og nyde at være på tur. Med lidt støtte i ryggen kan hun rigtigt sidde op i barnevognen og følge med. 







Ingen kommentarer:

Send en kommentar