lørdag den 16. juni 2012

Fodbold og sommerhusbesøg

Ja, som overskriften lyder, så står den på fodboldhygge herhjemme i det lille hjem. Det er faktisk længe siden, at jeg/vi har set så mange kampe. Det er meget hyggeligt. -også selvom Danmark tabte til Portugal. (vi havde vist heller ikke regnet med andet)

I går var vi i Hals, for at slå græs og tjekke om alt var i orden deroppe. Det var det heldigvis. Vi gik en skøn tur med bettepigen i barnevognen og fik en is på havnen i Hals. Vejret var SÅÅ skønt, så det var en fornøjelse at være deroppe.

Efter tre dage først på ugen med en utilfreds pige, som ikke ville sove, har vi nu fået en god rytme igen - og Malua har sovet rigtig fint de sidste dage - skønt for både forældre og baby!
Nu kunne det bare være rart med nogle længere stræk om natten. Der bliver godt nok ammet en del gange i løbet af sådan en nat....
I går var det d. 15 juni, dvs. at Malua blev en måned gammel. Hun vejer nu 5000 g. og måler 55 cm.

Da Malua var liiiidt vanskelig først på ugen og IKKE ville sove, så fik jeg lavet et bette smule, når jeg smed hende i slyngen og slap brystet løs derned :o) Så var der ro og tilfredshed. Med denne på kunne jeg amme, lave mad og se nyheder på samme tid - det er vist multitasking.

En træt sveske, som ikke ville sove i tirsdags.

En lille indpakket mus.

Hygge i Hals.

Rune slår græs på traktoren....


Ingen kommentarer:

Send en kommentar