mandag den 2. juli 2012

En fantastisk weekend

Så er der endelig sommerferie - i hvert fald for Rune. Jeg er jo praktisk talt på barsel og holder derfor ikke ferie :o) Meeeen det føles nu også lidt som sommerferie for mig, nu hvor Rune går hjemme, skolen er lukket og vi er gået ind i juli måned.

Der var knald på i weekenden - først havde vi besøg af mødregruppen torsdag og var til dimission på skolen om aftenen. Det var dejligt at se mine elever igen, og de så SÅ glade og fine ud! Det var heldigvis gået godt for de fleste til eksaminerne, så det var dejligt at høre!

Fredag var vi til 80ér fest på skolen. Malua var selvfølgelig med mor på slæb, og hun klarede hele dagen utroligt flot!
Lørdag var vi til familiefest hos Runes familie - det var i midtjylland. Det var en hyggelig og skøn fest og Malua sov nogle rigtig gode lure, så hendes forældre rigtigt kunne være selskabelige. Vi sov ved Runes forældre til om søndagen, hvor vi hyggede med gåtur og snak.

Måske var det lige i overkanten af arrangementer for den lille pige - eller også er hun bare i drillehumør, for efter en weekend hvor hun sov og opførte sig eksemplarisk, har hun ikke rigtigt ville sove, siden vi kom hjem. Så vi har brugt den første feriedag på at vugge barnevogn en del gange.....

Da vi ikke har fået lejet sommerhuset ud i alt for mange uger i år, regner vi med at tage en tur i sommerhuset i Hals i næste uge. Så får vi nok besøg af vores forældre - og der er også en, som har fødselsdag, så den skal vi jo også fejre:o) Jeg skal bage en stor flot fødselsdagskage, har jeg besluttet mig for!

Malua tager lige en lur i sin vippestol

Maluas nye ven Oliver - Olivers mor(Annitta) og Ea var på besøg onsdag. Det var SUPER hyggeligt og den stod på masser af fødsels- og babysnak, da Ea også skal føde liiiige om lidt.

En stk charmetrold klar til dimissionsfest på skolen.

Der er en, som er blevet rigtig god til at holde sit hoved :o)

En grinebidder klar til 80ér fest på skolen.

Rune til 80ér fest - et yndigt syn.

Malua klar til familiefest lørdag - hun havde fin kjole på i dagens anledning

Malua hygger på farmors arm søndag

Ingen kommentarer:

Send en kommentar