onsdag den 26. december 2012

En glædelig jul

Så er blev d. 26 december og dermed 2. juledag og roen falder atter over det lille hjem.
Vi havde en skøn skøn juleaften med masser af julefryd, juleglæde og julestemning. Rune lavede den lækreste julemiddag med både medister, ænder, flæskesteg, flere slags kartofler og MASSER af sovs, og det hele smagte himmelsk :)
Vi fik også se lidt af Sølyst med en dejlig gåtur i den snedækkede landskab. Malua og Rebekka pakkede gaver op hele dagen, da de simpelt hen havde SÅ mange, de skulle igennem.
Da det var første år, vi skulle holde jul sammen, var der nye ting/traditioner, som blev indført for os hver især. F.eks. var der 5 mandler i risalamanden, det har vi(på min side) ikke prøvet før, men det var meget sjovt.
Malua fik en ekstra lille tand i julegave - denne gang var det en overmundstand, som tittede frem. Det var helt vildt alle de gaver Malua fik til jul - sikke en høst! Vi har snart huset fyldt HELT op med Malua-legetøj :) Hun er en heldig pige!

I går 1. juledag var Malua og jeg afsted til julefrokost i Viborg ved min moster Gerda og med min side af familien. Rune var/er blevet ramt af influenza, så han blev hjemme. Det var en super hyggelig dag, men hold op hvor var vi trætte, da vi kom hjem. Jeg gik i seng kl. 20 og sov til kl. 9.45 næste dag. Malua sov til kl. 7.30, hvilken hun ikke har gjort i evigheder, så alt det julesjov havde sat sin spor. Derudover er der jo også tænder, som rumsterer og lidt influenza ved os alle(tror jeg) Men Rune er selvfølgelig hårdest ramt, for mandeinfluenza er jo værre den pigeinfluenza, det ved alle! :)

Lidt billeder fra juledagene



Juletræet med sin pynt

Julebag og lækkerier

Farmor, farfar og Malua

Hygge i Maluas køkken

Laver også julemiddag

De to nisse-kusiner





Rune fik "lidt" ost i julegave - hel normal julegave jo :)



Familien Clemmensen Meier

Julefryd

Der blev pakket gaver op til den store guldmedalje

Rebekka prøver lige Maluas bumbo-stol

De små piger var vist mest vilde med papiret på gaverne


Julemiddag

De tre modne

Fars sovs var god!

Der synges og danses - Kaare kunne alle julesangene udenad (hurra for klæbehjerne)


I går var vi i Viborg til julefrokost - Min fætter Michael er de skønneste drenge, som var SÅ søde ved Malua. Her får Malua lige et ordentlig kys.

Tobias og Malua hygger.

Malua i sin ny autostol og med Rasmus Klump på Ipaden - et sikkert hit :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar