lørdag den 28. februar 2015

Dubai, rund fødselsdag og FERIE

Vi er her stadig, selvom det er læææænge siden, at jeg sidst har skrevet. Men vi havde 8 Dubai-ferie dage helt uden internet, ja det var rigtigt ferie! 
Vi nød simpelt hen vores vinterferie så ubeskriveligt meget, vi ELSKER Dubai. Sammen med USA og Thailand et det mit favorit feriested. Det har det hele bounty-strande, solskin, forlystelser, storby, vilde byggerier, kultur, shopping og lækker mad. Det mangler ingenting det Dubai. 

Vi havde selv booket flybilletter hjemmefra til en rigtig god pris med KLM, og KLM var virkelig en fornøjelse at flyve med. SÅ sødt et flypersonale, lækre fly og en fantastisk forplejning med fri bar og velsmagende og rigeligt med mad. 

Selvom vi havde en lidt lang flyvetur og en mellemlanding, så gik rejsen bare SÅ godt! Malua er bare blevet så god til at sidde stille og til at kunne underholde sig med iPad og bøger.

Hotellet havde vi Også selv booket. Et 4 stjernet SUPER lækkert hotel helt ned til den dejligste strand. Her blev vi virkelig også behandlet godt. Det var så fantastisk og skønt et sted. Vi boede i Sharjah, som ligger 15 min kørsel fra  Dubai. 
Sharjah er faktisk et emirat for sig, men det ligner til forveksling Dubai. 

Vi havde 2 kufferter og 35 kilo med derned. Og 3 kufferter og 70 kilo med hjem. Ja tak til en ny garderobe til nærmest os alle sammen. Vi fik købt så meget fedt tøj til virkelig billige penge. Og dét er noget vi kan li, altså det med at få en masse til få penge. 
Jeg tror jeg fik en 15 stk nye kjoler og Rune en 40 stk nye t-shirts og skjorter. Derudover fik vi sko, bukser, trøjer, undertøj, jakker, legesager mm. 

Det er shoppemekka, og det er genialt at kunne kombinerer ferie og strand med shopping og kultur. 

Malua fik så mange flotte nye kjoler, som i virkelig flotte kjoler. Nu mangler vi bare lige anledninger, så vi piger kan få lov at vise vores nye fine kjoler frem. 


Det må være årets familiefoto :)
















Det var en smule feriebilleder, jeg har en masse flere, så der kommer endnu et Dubai indlæg en af dagene med flere  fif omkring Dubai.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar