mandag den 2. marts 2015

Malus

PJeg kan næsten ikke forestille mig en bedre alder end de her knap 3 år, som Malua har nu. Det er en så underholdende og skøn alder. Hun får os i den grad til at grine mange gange i løbet af en dag. Jovist hun kan også give frustrationer, men når englen sover sødt i sin seng om aftenen, så husker man ligesom kun alle de sjove stunder, man har haft sammen i løbet af dagen. 

Malus - som hun til tider kalder sig selv, har hun selv fundet på. Det lyder så sødt og dejligt, når hun siger det.

Og så invitererer hun konstant til "fest" i tiden, som består i, at hun cirka har samlet det meste af vores køkken ud på køkkengulvet og dækket pænt op til Malua, mor, far og en 13-14 dukker. Jo jo det er sørme store selskaber, vi holder herhjemme. 

Hun kan bedst lide at sove "øgen", men vi lokker hende for det meste i nattøj. (Men i Dubai fik hun lov at sove "øgen". 

Hun kan lokkes til alt, hvis hun kan få en vingummi for det. Og JA det udnytter de pædagogiske forældre selvfølgelig....engang i mellem. Vi har fx et tandbørstesystem, hvor hun får en vingummi i et glas, hvis hun er sej til at få børstet tænder. Vingummierne må spises om fredagen. Og jeg kan love jer for, at de tænder bliver børstet stolt uden et kny hver aften! 

Så siger hun bare så mange sjove ting hele tiden. Hun er vildt god til at huske, forbinde ting og forstå sammenhænge. Vi er vanvittigt imponerede, som nok kun forældre kan være. Men hun er altså dygtig og noget helt specielt, hvis jeg skulle sige det...helt objektivt.... ;)





Ingen kommentarer:

Send en kommentar