onsdag den 6. april 2016

2. gangs forældre

Der er nogle ting, som man gør lidt anderledes her 2. gang end 1. gang, man blev forældre. Nogle ting er en del nemmere - noget er lige så svært som første gang, men man finder ud af det hele - sammen.

Ting som vi gør anderledes som 2. gangs forældre:


  • Vi har(endda flere gange) kørt med Masja i liften i bilen(dog kun på de helt korte ture). I stedet for at ødelægge en lur eller få et meget ulykkeligt barn, har vi ladt hende sove videre i liften og jeg har siddet med den bagi. Det gjorde vi ALDRIG med Malua.
  • Vi tager hende ikke op, ligeså snart hun gnøffer i barnevognen, det kunne jo være, at hun ikke havde sovet færdig...... Det var vi alt for dumme til i starten med Malua.
  • Vi har ikke købt nogen vugge denne gang, for vi bruger den ikke. Masja sover tæt ved mig(alias "dudderne") i sengen. Maluas vugge var virkelig fin og dyr, men vi brugte den aldrig.
  • Vi har ikke nogen pusleplads - eller jo jeg havde da lavet en i min barsel inden baby, men vi bruger den ikke. Vi har et puslekit og skifter Masja lige dér, hvor hun/vi er. Oftest i sengen eller i sofaen.
  • Vi sørger for, at hun kommer til at sove, når hun er træt. Jaaaa!!!!! helt små spædbørn bliver ofte kede af det om aftenen, fordi de er trætte og mætte af indtryk. De græder og er utilpasse, fordi de er trætte. Det har vi altså tacklet en del bedre end med Malua. Masja får lov at blive kørt laaaange ture i barnevognen og får lov at ligge ubegrænset ved brystet - det er nok sådan noget, man bare er bedre til 2. gang. 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar