lørdag den 4. august 2012

3 års bryllupsdag og sommerhustur

Onsdag d. 1 august  havde Rune og jeg 3 års bryllupsdag - hvor er tiden dog blevet af?!
Da vi havde aftalt en lille sommerhustur med vores forældre i Runes forældres sommerhus i Amtoft, besluttede vi os for, at tage ud at spise uden Malua og overlade hende til vores forældre. Det var nok mest tanken, som var skræmmende for mig, for hun sover jo tit en lur på 3 timer, hvor jeg ikke er "sammen" med hende, men tanken om ikke at skulle være sammen med hende, mens hun var vågen og lade andre passe hende, var lidt skræmmende. MEN da vi jo ofte har set, hvor gode vores forældre er med hende, var jeg helt tryg ved situationen - og der var ammet et godt stort måltid ud til hende, så sult blev ikke et problem.

Det gik SUPER fint med pasningen, og Rune og jeg var ude og spise på en fin og lækker restaurant i Thisted, hvor der, efter de tre retter, også blev tid til en gåtur ved vandet. Det var en skøn skøn dag!!! Og det var dejligt, at komme hjem til vores lille pige igen, som havde moret sig gevaldigt med sine tre engagerede bedsteforældre. Hun havde slet ikke grædt eller været ked af det på noget tidspunkt- mon hun overhovedet havde opdaget, at hendes forældre var væk?!

De efterfølgende dage(onsdag- lørdag) var vi i sommerhuset i Amtoft, hvor vi hyggede med god mad, skønne gåtur, sludder og Malua-leg. Det var skønt! Det er dejligt, at Malua er så nem at have med - hun lader sig endnu ikke påvirke af ikke at være hjemme. Hun smiler, leger, charmer og hygger sig, når vi er afsted - så de tre bedsteforældre var helt i hopla efter sådan et par dage med det fortryllende barnebarn:o)

3 års bryllupsdag på havnen i Thisted - lige så lykkelige som vi var for 3 år siden:o)

Dessert efter en skøn dele-forret og en rigtig lækker hovedret

Malua snakker med morfar

Gåtur i Amtoft

3 friske og skønne banditter

Der var en skøn udsigt i Amtoft

Rune fodre geder

Fredag blev der super skønt vejr - 25 grader og solskin

Et par stolte bedsteforældre - en fra hver side

Dejligt med lidt mindre tøj her i varmen

Lækkerbisken

Der var en, der var lidt træt efter 4 gode dage i sommerhus
......men også frisk på et grin på vej hjem i bilen.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar