onsdag den 15. august 2012

Babysvømning og en feberbandit

Så blev vores lille pige 3 måneder - som tiden dog går! Det er jo slet ikke til at forstå, at det er 3 måneder siden, vi fik vores lille pige i armene for første gang. Og på den anden side, så er det svært at forestille sig et liv uden hende. Selvom det kun er 3 måneder siden, hun kom til verden, føles det som om, hun altid har været her.

Hun vejer nu 7100 g. og måler cirka 62 cm.

I går startede vi for første gang til babysvømning. Det er en stor succes - sikke en lille glad vandhund hun er. Vi er startet sammen med Camilla og Malek, som vi både er i mødregruppe med og som også er vores naboer. Malek og Malua var de aller sejeste babyer på holdet! De gav den gas, smilede og havde det så dejligt og sjovt. De var slet ikke færdige med at badehygge, da de 30 min. babysvømning var ovre - det var de til gengæld efter bad og påklædning - sikke nogle trætte tilfredse babyer, vi fik med hjem. De sov, inden vi kunne nå at tælle til 3. Så vi glæder os allerede til næste tirsdag og næste omgang babysvømning.

3 måneder gammel betyder også 3 måneders vaccination. Den var vi ved lægen og få i formiddags. Malua klarede det rigtigt flot og græd kun lidt ved den første sprøjte/stik. Efterfølgende var der ingenting at mærke på hende. Men her til aften fik hun høj feber og blev lidt utilpas - men der var stadig plads til grin og charme - hun er godt nok en sej lille tøs!!!

En skøn skøn charmetrold, som nu er blevet 3 måneder

En total lækkermås

En lille eftertænksom pige

Store smil fra både barnebarn og morfar
Ser fjernsyn med mor og far - det er meget spændende

3 måneder gammel - her er hun med mor og far en hurtig tur i sommerhuset i Hals, hvor det blev til græs-slåning og gåtur

En træt feberbandit -så er det ikke nemt at fejre 3 måneders fødselsdag


Ingen kommentarer:

Send en kommentar