mandag den 25. maj 2015

Om at sove længe hele to dage i træk

Selvom Malua altid har været god til at sove og til tider også sover længe, så har vi den sidste periode været ret tidligt oppe hver dag. Nogle dage passer det jo fint nok, når vi alligevel skulle op på arbejde, men i weekenden kan det godt være liiiidt trætten at skulle op KL 6.00-6.30. Hun er lige midt i mellem det at skulle af med sin lur og at skulle have en lur midt på dagen, og pt sover hun nemt 2-2,5 timers lur. Når hun i løbet af de næste uger/ måneder kommer helt af med luren, hvad hun sagtens kan, så ved jeg, at hun hopper tilbage til systemet med at kunne sove længere. Problemet er "bare", at så får hendes forældre hende mindre at se i hverdagen, fordi hun jo så skal tidligere i seng. Men sådan er det jo, i børnehaven kan hun nok alligvel ikke sove lur, så det må jo nok gå den vej.
 Hun nyder desuden at hoppe over sin lur, så det hele er fint og naturligt. 

MEN nu har vi altså sovet længe her på hotellet hele 2 dage i træk. Dét har været skønt!!! Helt selv at vågne, når man var udsovet. I morgen er det hverdag, så der skal vi alligevel tidligt op igen, og det gør slet ikke noget... For det er faktisk ikke så tosset at komme op og få noget ud af dagen... 

Nu skal vi til morgenbuffet og hen og  hente vores guldklump - jeg kan næsten ikke vente - jeg / vi saaaaavner hende helt ind i hjertet :)

Verdens bedste weekenden er ved at være ovre. I går efter middagen lå vi i sengen med en øl og lidt snolder og så serien "The Wikings" fra vores Iphone og appel tv, det var så mega mega hyggeligt!!!! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar