onsdag den 26. august 2015

Falsk strubehoste

Åh min lille mus er bare blevet så syg. Det startede med, at hun var lidt varm og træt i går, men ikke mere end det. Tænkte godt nok også, at det var tidligt, da hun bad om at blive puttet KL 18.30, men det børnehaveliv kan jo godt være trættende, så jeg tænkte, at en god nats søvn lille hjælpe på det hele.

Men midt i natten blussede feberen op, og hun hostede som en hæs søløve og kunne ikke trække vejret ordentligt. 
Gud ske tak og lov for Google, for som alenemor og med bekymrende sygt barn midt om natten, så hjalp det at læse at alle symptomerne passede på falsk strubehoste, som kommer af en virus.
Jeg fik beroliget den lille stakkels bange tøs, og hun sov mere eller mindre uroligt i løbet af natten med anstrengt vejrtrækningen, faktisk sov hun helt til KL 10.15, hvilket var tiltrængt, nu hvor vi havde været vågne mange gange i løbet af natten. 

Hun har det bedre i dag, har feber, har kastet lidt op og har stadig en træls hals med tør vejrtrækning og hoste. Men den seje tøs er ved godt mod og sover det meste af tiden væk. 

Hun græder ikke, men er sgu en sej lille tøs ligesom sin far, som vi i øvrigt savner helt vanvittigt meget. Men han har det godt i København på lejrskole og har lovet at skynde sig hjem.

Min stakkels lille syge mus, som er så sej! 



Her er lidt skønne billeder fra i fredags, hvor der rigtigt var gang i tøsen og sommer på programmet:





Ingen kommentarer:

Send en kommentar