mandag den 15. oktober 2012

Malua 5 måneder

Så bliver vores lille pige 5 måneder i dag. Det er mærkeligt, som tiden er fløjet afsted!
Hun vejer lige knap 9 kg. og måler cirka 70 cm.

Hun udvikler hele tiden sine færdigheder og er utroligt nysgerrig på verden. Hun er glad og i godt humør 99% af tiden, og hun er vidunderlig skøn at være sammen med. Hun elsker mad, hoppe/svingelege, at ligge i sin kravlegård og lege, svømning/badning og at være sammen med mor og far.
Hun er ikke så glad for at køre bil i længere tid, når hun ikke er træt og at blive puttet i barnevognen, når hun ikke føler sig træt nok. Men ellers kan hun lide det meste, som verden byder hende på.

Hun er blevet god til at sove om natten - nu ammer jeg kun 1 gang om natten og 1 gang tidlig morgen. I nat sov hun fra kl 18.15- 9.00 - så hun har altså et utroligt godt sovehjerte! Til gengæld sover hun "kun" en 3 timer i løbet af dagen.

Ugen har budt på haveprojekt, hvor Rune i samarbejde med vores nabo, har fældet hele vores gamle hæk.
 Lørdag holdt vi fødselsdag for Maluas morfar. Dagen stod på morgenmad i Nibe, en dejlig gåtur i regnvejr, en lækker sen frokost på "Kniv og Gaffel" og aftenhygge med rejemader og The Voice.
Søndag var vi til bagagerumsmarked i Skalborg, og jeg fik købt SÅ mange fine nye (brugte) ting til Malua - såsom tøj, legetøj, dyner osv. Morfar fik købt en ekstra autostol, så han ikke skal låne vores, hver gang han skal ud og køre med Malua.
Søndag stod også på dejligt samvær med vores skønne naboer Jan og Mariann - Rune havde lavet en lækker steg, flødekartofler og salat - mums det var godt.
Vi er i uge 42, hvilket også er efterårsferie, så vi er så heldige, at have Rune hjemme i endnu en uge, så denne uge står også på masser af skønne planer.

Først en lille billedstorm fra babysvømning i tirsdags - Far var med og var MEGET imponeret af sin seje lille pige! Malua nyder i den grad sin babysvømning :o)














3 billeder af vores haveprojekt



 
 
3 billeder fra morfars fødselsdag i lørdag - morgenmad i Nibe, restaurant i Aalborg og hygge på Fjordvej - skøn dag!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar